Documenten opvragen

Opvragen en legalisatie van documenten in Marokko:

De Nederlandse overheid kan u vragen om een officieel en legaal document uit Marokko. Bijvoorbeeld een geboorteakte, huwelijksakte of overlijdensakte ..etc.

Een document dat in Marokko officieel en legaal is, is dat niet automatisch in Nederland. De autoriteiten in het land waar het document vandaan komt, moeten meestal eerst gelegaliseerd zijn. Zo’n buitenlandse akte moet u meestal laten legaliseren door de autoriteiten van Marokko en daarna door de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat in hetzelfde land. Adil Vertaalbureau & Services kan altijd de buitenlandse documenten voor u opvragen en laten legaliseren in korte tijd, snel en tegen zeer gunstige prijzen. Ook hier nemen wij de zorg van u over.

De kosten worden tijdens het gesprek besproken. Aan de hand van de te verwachten werkzaamheden wordt een indicatie van de prijs gegeven. Het honorarium wordt bepaald op basis van een vaste prijsafspraak voor afhandeling van de gehele zaak. Ook wordt een indicatie gegeven van verschotten (griffierechten, legeskosten etcetera).