Echtscheiding & huwelijk

Talaq / Echtscheiding in Marokko

Wilt u gaan scheiden of bent u reeds gescheiden en is de echtscheidingsbeschikking onherroepelijk geworden in Nederland en wilt u uw echtscheiding eveneens in Marokko naar het Marokkaanse recht bekrachtigen, dan bent u bij Adil Vertaalbureau & Services aan het juiste adres.

Marokkaanse echtscheiding realiseren.

Een echtscheiding gaat vaak met veel emoties gepaard. Toch moeten er allerlei zaken geregeld worden. Wij nemen de zorg van u over, zodat u niet hoeft te reizen om uw scheiding rond te krijgen. Wij verrichten hiervoor alle benodigde stappen zowel in Nederland als in Marokko om dit in korte tijd voor u te realiseren. Wij regelen de administratieve afhandeling rond uw scheiding dit bespaart veel stress, geld en vooral tijd.

Wij zorgen ervoor dat uw echtscheiding in Marokko in zeer korte tijd gerealiseerd wordt. Adil Vertaalbureau & Services heeft ruime ervaring met deze procedure en werkt samen met diverse advocaten in Marokko. Uw Marokkaanse echtscheiding is binnen 6 weken helemaal rond. Makkelijker en sneller kan het niet!!

Trouwen in Marokko:

Trouwen in Marokko, een huwelijksakte laten opstellen zonder te verschenen? Kan.

De huwelijksakte zonder stress is dus écht mogelijk! Wij helpen u graag verder.

De kosten worden tijdens het gesprek besproken. Aan de hand van de te verwachten werkzaamheden wordt een indicatie van de prijs gegeven. Het honorarium wordt bepaald op basis van een vaste prijsafspraak voor afhandeling van de gehele zaak.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.