Visumaanvragen

Wij helpen u graag verder.

Bij het aanvragen van een visum komt heel wat kijken. Allereerst moet een juiste beslissing worden gemaakt voor welk type visum u in aanmerking komt. Vervolgens begint het verzamelen van alle gegevens en moet de visumaanvraag opgesteld worden. Het is belangrijk dat dit zorgvuldig en nauwkeurig gebeurt.
Graag staan wij u terzijde tijdens dit proces. Adil Vertaalbureau & Services is opgezet door een enthousiast team met jarenlange ervaring in de begeleiding bij visumaanvragen voor Nederland. Een bureau die zich volledig concentreert op de begeleiding bij het aanvragen van visums voor mensen die een familielid of vriend in Marokko naar Nederland wil laten komen.

Wij helpen u graag bij het aanvragen en invullen van formulieren zoals:

  • Aanmeldformulier Basisexamen Inburgering in het Buitenland (voor MVV);
  • Aanvraag voor verblijf met het verblijfsdoel ‘familie en gezin’ (voor vreemdeling);
  • Aanvraag voor verblijf met het verblijfsdoel ‘familie en gezin’ (voor referent);
  • …etc

Als u uw verblijfsvergunning regulier met het verblijfsdoel ‘verblijf als familie- of gezinslid’ wilt verlengen, wij helpen u graag bij het aanvragen en invullen van:

  • Aanvraag verlenging verblijfsvergunning voor verblijf als familie- of gezinslid (voor vreemdeling);

Als u de referent bent van een vreemdeling die in het bezit is van een verblijfsvergunning regulier met het verblijfsdoel ‘verblijf als familie- of gezinslid’ en u wilt deze namens de vreemdeling verlengen, wij helpen u graag bij het aanvragen en invullen van formulier: 

Voorts helpen wij u graag bij het aanvragen Visum voor kort verblijf in Nederland, voor een kort verblijf van maximaal 90 dagen in Nederland is in een visum nodig. Dit heet het Schengenvisum. Andere namen zijn: Visum Kort Verblijf (VKV), toeristenvisum of visum type C.